0.542. 537 86 70

Seda Sarıbaş’ı ağlatan bayramlaşma

2024-04-09

  • AK Parti’nin İl Binasında partilileri ile düzenlediği bayramlaşma programına katılan Milletvekili Seda Sarıbaş yerel seçim değerlendirmesi sırasında göz yaşlarını tutamadı.

AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş ve Ömer Özmen’in de katıldığı Bayramlaşma Programında duygulu anlar yaşadı.

Yerel seçimlerde Aydın’da yenilgiye uğrayan AK Parti’nin ilk buruk bayramlaşmasında konuşan Milletvekili Seda Sarıbaş, seçim öncesi üç ay boyunca saha çalışmalarını anlatarak ana kademeye teşekkür ederken gözyaşlarına hakim olamadı. Sarıbaş, “Vebalse hepimizin sırtındadır o veballer” dedi.

Hiçbir şey için geç kalınmadığını ve yeniden ayağa kalkacaklarını belirterek konuşmasını sürdüren Sarıbaş, ana kademede emek harcayan ekip arkadaşlarına teşekkür etti,şöyle dedi: “Vebalse hepimizin sırtındadır o veballer. Bayram güzelliklerle gelsin. Biz tekrardan ayağa kalkarız. Bu düşme değildir. Cumhurbaşkanımız ifade etti. Bu kendimize dönük muhakeme sürecidir. Aldığımız görevlerin hepsinin bir sebebi var. Burada olmaya devam edeceğiz. Bayramın güzelliğini beraber yaşamaya devam edeceğiz. Kadın kollarımız ve gençlik kollarımız sabahlara kadar koşturdular. Biz birbirimize sahip çıktıkça bizi kimse yıkamaz” 

Sepetim