0.542. 537 86 70

“Topuklu efe saltanatı bitiyor…”

2024-03-29

  • Özlem Çerçioğlu'na oy verenlerin yüzde 17'si Mustafa Savaş'ı tercih ediyor.

  • Optimar Araştırma ve Danışmanlık Şirketi Sahibi Hilmi Daşdemir, Aydın'da bir önceki seçimlerde Özlem Çerçioğlu'na oy verenlerin yüzde 17'sinin bu seçimlerde Mustafa Savaş'a oy vereceğini açıkladı.

  • 2019 seçimlerinde Özlem Çerçioğlu'nun 10 puan gerisinde kalan Mustafa Savaş bu kez 7 puan önde seçimi kazanıyor.

ALGI BELEDİYECİLİĞİNİN SONUNA GELİNDİ. “AYDIN CHP'NİN KALESİ DEĞİL, DEMOKRASİNİN BEŞİĞİDİR” DİYENLER ÇERÇİOĞLU’NA SEÇİMİ KAYBETTİRİYOR.

31 Mart akşamı çıkacak sandık sonucu merakla beklenen Aydın için son anket sonuçları geldi. Çoğu zaman, karanlık ilişkileri, yolsuzlukları, usulsüzlükleri ve yargılandığı davalarla anılan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na kentte oluşan tepki kamuoyu yoklamalarına da yansıyor.

Aydın için son anket Optimar Araştırma Şirketi’nden geldi. Şirket Sahibi Hilmi Daşdemir, katıldığı bir televizyon programında, Özlem Çerçioğlu’nun oluşturduğu algının 31 Mart seçimi ile birlikte ortadan kalkacağını, hizmetsizliğin halk tarafından açıkça görüldüğünü anlattı, şöyle dedi:

“Dün Aydın'da bir araştırma yaptık, bitirdik. Endişelenmeyin, sonuçları söylemeyeceğim. Orada da Özlem Çerçioğlu az bir farkla kazanmıştı, daha sonraki süreçlerde de bu farkı artırmıştı. Neyle artırdı? Algıyla artırdı. Şu an baktığımızda hizmetsizlik orada da Mustafa Savaş'ın elini güçlendirmiş ve daha önce, 2019 seçimlerinde Özlem Çerçioğlu'na oy veren seçmenin yüzde 17'si şu an Mustafa Savaş'ı tercih ediyor. Bu da oldukça önemli bir sonuç. Birçok yerde de değişimi bekliyoruz.”

İŞTE OPTİMARIN ANALİZ VİDEOSU…


Sepetim