0.542. 537 86 70

Vatandaş destek vermeyince muhtarlara sarıldı…

2022-11-22

  • Birkaç menfaatperest dışında peşinden kimse gitmeyen Kürşat Özcan, muhtarlardan medet umuyor. İYİ Parti'den istifa ederek AK Parti saflarına katılacak olan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Özcan'ın toplumdaki bitik hali, bir avuç insanı toplayamadığı süreçte ortaya çıktı.

AK Parti rozeti takmak için Ankara'ya giden Kürşat Özcan, halktan beklediği desteği bulamayınca, belediye eliyle çareyi muhtarları götürmekte buldu.

Nazilli Belediyesi'nden alel acele aranan muhtarlar, gece yarısı Ankara'ya gitmek için hazırlanan otobüse çağırıldı. Kürşat Özcan'ın peşinden gide gide biri NAZ-BEL'den 15 bin maaşla kendine bağladığı, diğeri de belediye ile iş yapan müteahhit firma sahibi, iki belediye meclis üyesi oldu.

İYİ PARTİYE DESTEK ÖZCANA BEDDUA

Öte yandan İYİ Partili belediye meclis üyeleri ve teşkilatlarını atayan çok sayıda partili ve sıradan vatandaş, partiye desteklerini açıkça beyan ederken, Kürşat Özcan'a oylarını ve haklarını helal etmediklerini dile getirdiler.

Diğer taraftan AK Parti ve MHP saflarında büyük şok yaşandığı kaydediliyor. Halk desteğini kaybetmiş Kürşat Özcan'ın AK Parti'ye katılmasının heyecan dalgası yaratmasından öte büyük hayal kırıklığı yaşattığı ifade edilirken, karşılıklı bu kadar suçlamadan sonra Özcan’ın halka nasıl anlatılacağı, AK Partili ve MHP’lileri kara kara düşündürüyor.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI İSTİFA EDECEK Mİ?

ÖZCAN’I GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMAKLA SUÇLAMIŞLARDI

AK Partilileri kara kara düşündüren bir başka olay, geçmişte Kürşad Özcan ile aralarında yaşananlar. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Abak, geçmiş dönemlerde Kürşat Özcan'ı hizmet etmemek ve görevini kötüye kullanmakla itham etmişti.

Kürşat Özcan'ı görevi kötüye kullanmakla ve hizmet etmemekle suçlayan Mustafa Abak'ın, şimdi Özcan ile nasıl çalışacağı merak konusu oldu. Siyasi etik gereği görevi kötüye kullanmakla suçladığı kişinin partisine katılımı sonrası, Mustafa Abak'ın istifa etmesi gerektiği, yoksa halka hesap verilemeyeceği Nazilli siyasetinin ana gündem maddelerinden birini oluşturuyor.

İşte AK Parti nazilli ilçe Başkanı Mustafa Abak'ın, Kürşad Özcan'ı görevi kötüye kullanmakla suçladığı o haber;

https://www.ajansegehaber.com/haber/mustafa-abak-kursat-engin-ozcana-patladi-557

Sepetim