0.542. 537 86 70

Yalanladığı görüntüler ortaya çıktı…

2022-09-23

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Söke Koordinatörü Fatih Akkentli’nin yalanladığı olayların görüntüleri ilk kez Aydın Şafak Gazetesi’nde..

Gündeme bomba gibi düşen Fatih Akkentli’nin Söke Adliyesi önünde Söke Tariş Başkanı İsmail Özer ile avukat oğlu Ali Özer’e yönelik tehdit-hakaret-yağmaya teşebbüs gerekçesiyle hakkında yakalama ve gözaltı kararı olduğu haberleri ardından, Aydın gündemi bu konuya kilitlendi.

Fatih Akkentli sabah saatlerinde yaptığı görüntülü açıklamada işinin başında olduğunu belirtmiş, hakkında gözaltı veya yakalama kararı olmadığını belirterek asıl kendilerinin tahrike ve hakarete uğradıklarını belirterek, İsmail Özer ile Avukat oğlu Ali Özer hakkında şikayetçi olduklarını belirtmişti.

Akkentli başka konuda görüşme için gittiği adliyede tesadüfen İsmail Özer ile karşılaştıklarını belirtmiş, kendilerine yönelik sözlü taciz ve hakaretlerde bulunulduğunu öne sürmüştü.

Kendisi hakkında yakalama veya gözaltı kararı olmadığını da beyan eden Akkentli, İzmir’de parti ile ilgili bir toplantısından dolayı sabah saatlerinde ifadeye geldiğini açıklamıştı.

Haberi veren yayın kurumlarını ise kendilerine karşı husumet beslemek ve CHP’ye düşmanlıkla eleştirmiş, hatta olaylardan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın sorumlu olduğunu beyan edecek şekilde haberler yapılmıştı. Haberi yapan gazeteciler de yine Fatih Akkentli tarafından denize dökülen Yunanlıların kalıntıları olduğu şeklinde tanımlanmıştı.

İşte Fatih Akkentli’nin açıklamalarının yer aldığı görüntülü o haber;

https://fb.watch/fJAmq8rcM7/


GÖRÜNTÜLER TAM TERSİ ÇIKTI..

GÖRÜNTÜLER TAM TERSİ ÇIKTI..

Fatih Akkentli’nin açıklamaları ardından Aydın Şafak Gazetesi’nin ulaştığı görüntülerde, yaşananların Akkentli’nin anlattığı gibi olmadığı görülüyor.

Akkentli ve beraberindeki bir grup Söke Tariş Başkanı İsmail Özer’in arabasının etrafını çevirerek, ağza alınmayacak tehdit ve hakaretlerde bulunuyor. Akkentli’nin Tariş Başkanı Özer’e, “sopayı senin g..ne sokacağım. Senin ananı s…ceğim” şeklindeki tehdit ve hakaretleri, açık şekilde duyuluyor.

İşte o görüntüler.. İzlemek için lingi tıklayınız..

https://www.facebook.com/100058829382049/videos/498910111681306/

AVUKAT ALİ ÖZER’E DE SALDIRI GİRİŞİMİ..

AVUKAT ALİ ÖZER’E DE SALDIRI GİRİŞİMİ..

Öte yandan İsmail Özer’in aynı zamanda avukat olan oğlu Ali Özer’in yaşananları cep telefonuna kaydettiği sırada yine Akkentli ve yanındakilerin tacizlerine maruz kaldığı, elindeki cep telefonun alınmak istendiği ve bu sırada yaşanan arbedede yere düştüğü kaydediliyor. Söke Adliyesi’nden talep edilmesine rağmen bu görüntülerin çeşitli mazeretlerle şikayetçi tarafa halen verilmediği belirtiliyor.

AKKENTLİ YAKALAMA VE GÖZALTI KARARI VARKEN BAŞSAVCI ODASINDA

Öte yandan Aydın Şafak Gazetesi’nin ulaştığı yeni bir iddia, hukuk çevrelerinde oldukça ses getirecek görünüyor.

Öne sürülenlere göre Söke Cumhuriyet Başsavcısı, hakkında yakalama ve gözaltı kararı bulunduğu iddia edilen Fatih Akkentli ile makamında buluşup, İsmail Özer ile uzlaştırma çabasına giriyor.

İsmail ve Ali Özer’in uzlaşmayı kabul etmedikleri öğrenilirken, Başsavcılığın ayrıcalıklı olarak algılanan ve suçu-suçluyu koruyan görüntü sergileyen bu tavrı, Aydın Hukuk çevrelerinde başlıca gündem maddesi oldu.

Aydın Şafak Gazetesi’ne ulaşan pek çok avukat ve adli görevli, böyle bir olayla hayatlarında ilk kez karşılaştıklarını belirterek, görüşlerinin tarafımızdan kamuoyuna aktarılması ricasında bulundular. 

Sepetim