Bilindiği gibi Poyraz, binlerce haber ve paylaşıma konu olan Çerçioğlu ailesinin yasal olmayan şekilde inşa edildiği iddia edilen malikanesinin resmini paylaştığı için apar topar tutuklanmıştı.
Hukuk çevreleri ve kamuoyunda siyasi ve gözdağı verme amaçlı olarak kabul edilen bu tutuklama sırasında Poyraz'ın ilaçları zamanında verilmemiş, bu nedenle bir ayak parmağı kesilmişti. Fakat ilerleyen süreçte organ kaybı devam etti ve bacağı kesilme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.
Ergün Poyraz’ın İzmir Medikal Park Hastanesi’nde yapılan operasyon ile bacağı şimdilik kurtarılırken, iki parmağın daha kesilmesi gerekliliği ortaya çıktı.
Bunun yanında yine ilaçlarını cezaevinde zamanında alamadığı için ortaya çıkan kalp sorunları nedeniyle anjiyo olan Poyraz'ın, ayrıca böbreklerinde oluşan sorunların tedavisine de devam ediliyor.
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.